N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

AG Jeans dames

Met AG Jeans voor dames kiest u voor een elegant kledingstuk. Charlain in Weert is ambassadeur van stijl en doet er alles aan om voor u een comfortabele jeans uit te zoeken die u met trotst draagt. Dus dames: ga met de laatste trends mee en kies voor AG Jeans.

Met AG Jeans voor dames kiest u voor stijl

Adriano Goldschmied zit als ‘godfather of denim’ achter de AG Jeans voor dames. Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en oog voor detail, heeft Goldschmied een uniek concept op de markt gezet. Van ontwerpen van de jeans voor dames tot aan het knippen en van het naaien tot verzenden: AG zet zich van het begin tot het eind maximaal in. Er wordt alles aan gedaan om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden. Dit resulteert in prachtige en stijlvolle broeken, waarvan de kwaliteit vanaf spat.

Speciaal voor iedereen die meer wilt dan normaal

Wilt u meer dan standaard? Dan zijn AG Jeans voor dames zeker iets voor u. Combineer eindeloos met een onmisbaar item in uw kledingkast en word gezien. Straal met uw kleding uit wie u écht bent. Van stoer tot supervrouwelijk: het lukt met de AG Jeans voor vrouwen. Kom van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze zaak in de Maasstraat 32 en Weert. Heeft u vragen over onze collectie of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-452535 of vul ons contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht