Barba Napoli

Kom goed voor de dag met de kleding van Barba Napoli. Charlain in Weert heeft alles in huis om u stijlvol te kleden. Dankzij de verfijnde kwaliteit van de stoffen, de precieze snijtechnieken en de aandacht voor detail, kunt u altijd rekenen op de mooiste overhemden voor mannen.

Barba Napoli is er speciaal voor hen die van kwaliteit houdt

Naast een intense espresso en ambachtelijk schepijs, komen ook de mooiste kledingstukken uit Italië. Zo ook die van Barba Napoli. Net zoals de verfijnde smaak van de Italiaanse etenswaren, gaat u met de overhemden van Barba Napoli voor een uitstekende smaak. Hoewel de kledingstukken grotendeels neutrale kleuren hebben, kiest u voor een kwalitatief hoogstaand resultaat waarmee u opvalt. Word ook gezien en kies voor de kleding van Barba Napoli.

Zeker weten dat een overhemd als gegoten zit? Kom uw kleding passen

De kleren maken de man. Daar komt u zelf achter wanneer u van dinsdag tot en met zaterdag in onze zaak in de Maasstraat 32 in Weert langskomt. Laat u door onze medewerkers adviseren, zodat u zeker weet dat u de kleding aanschaft die past bij uw smaak, wensen en afmetingen. Heeft u vragen over onze collectie of wilt u iets anders van ons weten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 0495-452535 of vul het contactformulier in.

N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
error: Content is protected !!