N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Fabiana Filippi dameskleding

Fabiana Filippi creëert dameskleding waar stijl en klasse vooropstaat. Dus zonder uitgesproken printjes, excentrieke opdrukken of opvallende teksten. Charlain in Weert neemt u mee in een modieuze reis met ‘elegantie’ als eindstation. Dankzij Fabiana Filippi dameskleding voelt u zich op en top vrouw.

Fabiana Filippi dameskleding straalt klasse uit

Van zakelijke besprekingen tot aan een afspraak met vrienden. Het voordeel van de dameskleding van Fabiana Filippi is dat u het in iedere situatie kunt dragen. Hierdoor ziet u er ieder moment van de dag fantastisch uit. Laat de vrouw in uzelf zien, door voor de elegant en stijlvolle kledingstukken van dit Italiaanse kledingmerk te gaan. Deze kledingspecialisten verwerken cashmere in verschillende truien en blouses, waardoor u voor nog meer luxe kiest. Stijlvol opvallen, doet u met Fabiana Filippi dameskleding.

Kom de kleding passen in onze winkel

Er is maar één goede manier om er zeker van te zijn dat de kledingstukken als gegoten zitten: door ze te passen. Alleen door de kleding te passen, weet u exact hoe de kleding valt. Maak kennis de verfijnde materialen, de perfecte pasvorm en de rustgevende kleuren. Kom langs en laat u van dinsdag tot en met zaterdag adviseren in onze zaak in de Maasstraat 32 in Weert. Heeft u aanvullende vragen over bijvoorbeeld onze collectie? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0495-452535.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht