N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Herno jas

Wist u dat u met een Herno jas van alle gemakken voorzien bent? Dankzij waterafstotend materiaal dat warm en goed ademend is, weet u zeker dat u het Nederlandse weer eenvoudig trotseert. Bezoek Charlain in Weert en combineer stijl met functionaliteit. Vind de Herno jas voor mannen of vrouwen en draag klasse uit.

Stijlvolle en functionele Herno jas voor mannen én vrouwen

Het Italiaanse merk Herno hoort tegenwoordig thuis in het rijtje van wereldbekende topmerken. Daar zijn logische verklaringen voor. Enerzijds moet een jas er fantastisch uitzien en een perfecte pasvorm hebben. Anderzijds moet een jas u droog en warm houden. Met een Herno jas gaat u altijd voor het maximale. Trotseer de kou, laat u niet meer tegenhouden door regen en krijg het nooit meer te warm tijdens warme dagen. Dankzij de Herno jas gaat u voor het beste van alle werelden.

Probeer een van onze jassen uit

Wilt u er 100% zeker van zijn dat een Herno jas u als gegoten zitten? Kom dan bij ons langs in de Maasstraat 32 in Weert. Van dinsdag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar. Wij ondersteunen, adviseren en informeren u op een eerlijke en modieuze manier. Alles om ervoor te zorgen dat u zich heerlijk voelt in de Herno jassen. Probeer daarom een van onze jassen uit en laat u verrassen! Bekijk ook onze andere merken zoals Incotex en Jacob Cohën. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0495-452535 of vul het contactformulier in.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht