N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Italiaanse kleding in Limburg

Ontdek bij Charlain in het Limburgse Weert hoe u met Italiaanse kleding de ultieme modeperfectie kunt creëren. Sinds 1999 helpen wij met veel enthousiasme onze klanten die op zoek zijn naar een unieke uitstraling en een perfecte pasvorm. Wij bieden met hetzelfde enthousiasme Italiaanse kleding van hoge kwaliteit aan.

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van Italiaanse kleding in de winkel in Limburg

De Italiaanse modewereld bevat veel bekende ontwerpers en merken, zoals AG, Incotex, Peserico, Fabiana Filippi, Jacob Cohën, Barba Napoli en Tagliatore. Italiaanse kledingmerken blijven hun kleding veranderen en ieder seizoen brengen de ontwerpers originele collecties uit. Zowel de veelzijdigheid in stijlen als de variatie in kledingsoorten is een sterke eigenschap van deze merken. Bovendien is de hoge kwaliteit merkbaar aan de lange levensduur. Charlain heeft ook ieder seizoen weer een groot assortiment aan herenkleding. Ook het aanbod aan dameskleding is een bezoek aan onze winkel in Limburg waard. Op de website vindt u alle prominente Italiaanse merken die wij aanbieden.

Ook maatwerk mogelijk

In onze winkel geven wij u uitgebreid advies en kunt u eindeloos inspiratie opdoen met Italiaanse kleding uit het luxesegment. Ook bieden wij een maatwerkservice aan: een maatpak voor heren, oftewel ‘su misura’. Op het gebeid van zowel stoffen als modellen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Doordat wij de stoffen en de afwerking nauwkeurig selecteren en controleren, uiteraard samen met u, weet u zeker dat u de perfecte Italiaanse kleding aan uw kledingcollectie toevoegt. Bezoek onze winkel en ontdek de vele mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in de Maasstraat 32 in Weert en zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Om contact op te nemen, belt u naar 0495 452 535 of vult u het contactformulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht