N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Jacob Cohën

Doordat Jacob Cohën jeans heeft voor zowel dames als heren, kan iedereen er modieus bijlopen. En dat is tenslotte wat u wilt, nietwaar? Bezoek daarom Charlain in Weert en ontdek welke trendy en stijlvolle modellen het best bij uw passen. Draag Italiaanse luxe dat uitsluitende gemaakt is van topmateriaal. Dames én heren gaan voor perfectie, als ze kiezen voor Jacob Cohën.

Jacob Cohën jeans voor dames en heren

Een perfecte pasvorm die met de hand vervaardigd is. Dat is wat u kunt verwachten wanneer u jeans voor dames en heren van Jacob Cohën aanschaft. Dat de jeans van dit Italiaanse topmerk als gegoten zitten, merkt u vanzelf wanneer u het kledingstuk past en de broek perfect aansluit aan uw benen. Maar er is meer, want het oog wil natuurlijk ook wat. Zo zijn de Jacob Cohën jeans voor dames en heren afgewerkt met een merklabel, verzilverde knopen en een perfecte stiksels.

Probeer de kwaliteit van perfectie uit

Wilt u erachter komen hoe een broek aanvoelt die als gegoten zit? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze winkel in de Maasstraat 32 in Weert. Laat u eerlijk adviseren door een van onze modespecialisten en ga voor een heerlijke pasvorm. Combineer comfort met klasse en straal het maximale aan stijl uit. Probeer de kwaliteit van perfectie uit en kies voor Jacob Cohën jeans voor dames of heren.

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar

Stijladvies nodig? Bent u op zoek naar bepaalde modellen of heeft u een specifieke maat? Charlain zet alles op alles om uw favoriete broek te vinden. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie, bijvoorbeeld over onze collectie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0495-452535.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
error: Content is protected !!