N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Maatpak Eindhoven

Op het moment dat u ervoor kiest om een maatpak in de buurt van Eindhoven te laten maken, geeft u aan dat u tot in detail kwaliteit nastreeft. U erkent de meerwaarde van hoogwaardige stoffen en vindt de afwerking van kleding van groot belang. Herkenbaar? Laat uw maatpak dan opmeten bij Charlain in Weert, net over de grens bij Eindhoven. Dan bent u zeker van een stijlvol en comfortabel resultaat.

Een maatpak laten opmeten? Vergeet Eindhoven en ontdek de kwaliteiten in Weert!

Uitstraling, pasvorm en een lange levensduur. Het zijn stuk voor stuk voordelen wanneer u in de buurt van Eindhoven woont en een maatpak wilt laten maken. Toch zijn de maatpakken die het meest bij uw wensen en ideeën aansluiten niet in Brabant, maar net over de grens in Limburg te vinden. Dankzij oog voor detail, uitstekend vakwerk en eerlijk modeadvies, kunt u altijd rekenen op een maatpak dat u dé uitstraling bezorgt.

Zo schakelt u de beste service in

Kunt u de hulp van onze experts goed gebruiken? Pak dan de auto of het openbaar vervoer van Eindhoven naar Weert en kies voor een maatpak waardoor uw charmeniveau zal stijgen. Van dinsdag tot en met zaterdag staan de modeadviseurs voor u klaar in de Maasstraat 32 in Weert. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-452535 of vul het contactformulier in.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht