N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Peserico Weert

Dankzij het ruime assortiment Peserico dat Charlain in Weert op voorraad heeft, vindt u altijd de hoogwaardige kleding die uw outfit afmaakt. Kies voor kleding met aandacht tot in ieder detail. Voel uzelf als vrouw nog zelfbewuster en modieuzer en kies voor de handgemaakt kledingstukken van Peserico.

Peserico is er speciaal voor vrouwen die meer willen dan standaard

Oog voor detail is ontzettend belangrijk op het gebied van mode. Soms kan een klein stukje stof, een rits of een opdruk er al voor zorgen dat een kledingstuk niet helemaal is wat u zoekt. Bij shirts, broeken en jassen van Peserico is dat anders. Dankzij de aandacht, de precisie en de kwaliteit van het materiaal, weet u met Peserico iets unieks in huis haalt. Zo vindt u in de collectie precies waar u naar op zoek bent en dat alles aan het kledingstuk klopt. Van het kleinste stukje stof tot een rits of een opdruk.

Kom uw kleding bij ons passen

Er zeker van zijn dat uw Peserico kleding als gegoten zit? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag bij ons langs in de Maasstraat 32 in Weert. Laat de zelfbewuste en modieuze vrouw in u los en kies voor kleding waar nog echt aandacht aan besteed is. Naar wat voor kledingstukken bent u op zoek? Bekijk ook de dameskleding van AG en Fabiana Filippi in ons assortiment. Ontdek het zelf in de winkel of neem contact met ons op door te bellen naar 0495-452535. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht