N

Verfijnde kwaliteit van de stoffen

N

Advies op maat

N

Tailormade

Tagliatore herenmode Weert

Opvallen doet u met Tagliatore herenmode. Charlain in Weert helpt u daar graag een handje mee. Als u op zoek bent naar handgemaakte en uitzonderlijke kwaliteit, is de kans groot dat u uitkomt bij de herenmode van Tagliatore. Waar steeds meer bedrijven ervoor kiezen om hun productie naar lageloonlanden te verplaatsen, pakt dit Italiaanse modemerk het anders aan. Zij blijven bij hun eigen krachten: stijl, klasse en kwaliteit. En waar kan dat nu beter gemaakt worden, dan in het prachtige Italië.

Sta versteld van Tagliatore herenmode

Tagliatore herenmode kenmerkt zich door de stoere, chique en opvallende kleding. De Italiaanse modeontwerpers doen er alles aan om stijl te vertalen in de meest prachtige creaties. Alleen de allerbeste stoffen, afwerkingen en materialen zijn goed genoeg om verwerkt te worden tot een jasje of colbert van Tagliatore. Bekijk ons assortiment in onze zaak en laat u voorzien van eerlijk modeadvies.

Zo straalt u klasse en stijl uit

Kunt u ons kledingadvies goed gebruiken? Bezoek dan van dinsdag tot en met zaterdag onze zaak in de Maasstraat 32 in Weert. Straal klasse uit en laat u op een stijlvolle manier adviseren door een van onze medewerkers. Kies voor de stoere herenmode van Tagliatore en val op bij uw omgeving. Heeft u meer informatie nodig? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op door te bellen naar 0495-452535. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht